påläggskorv

basturökt medvurst

Fläsk- och nötkött. Ca 1,9 kg. Svensk.

Påläggskorv tillverkad av fläskkött och nötkött som kallrökts under lång tid och kryddats med en egen kryddblandning. Det ger en god och välbalanserad kombination av röksmak och syrlighet. 

cognacsmedvurst

Fläsk- och nötkött. Ca 1,9 kg. Svensk.

Korv tillverkad av fläskkött och nötkött. Smaksatt med egen
kryddblandning och cognacsarom till ett rökigt och smakrikt smörgåspålägg. 

ölkorv

Fläsk- och nötkött. Ca 0,8 kg. Svensk.

Hantverksmässigt tillverkad ölkorv av svenskt fläsk och nötkött
i naturfjälster. Den smaksätts
bl a med vitlök, vitpeppar, cayennepeppar, muskot, kummin och koriander och kallröks under lång tid för en het och starkt rökig smak. 

olivmortadella

Fläskkött. Ca 2 kg. Svensk och tysk.


Mild och smakrik mortadella tillverkad av fläskkött som kokas och smaksätts med egen kryddblandning och
pimientooliver. 

dackekorv

Fläskkött och nöthjärta. Ca 1,5 kg. Svensk.

Klassisk påläggskorv tillagad av fläskkött och nöthjärta.
Både kallrökt och varmrökt och smaksatt med egen kryddblandning och sirap för en traditionell syrlig småländsk smak.