rökt skinka

Flatrökt skinka, naturell

Fläskinnanlår. Ca 2,5 kg. Svensk och tysk.

Tillverkad av ett stycke innanlår. Flatrökt skinka röks öppet enligt
gammaldags metod och ger en kraftig röksmak och en god yta.

flatrökt skinka, pastrami

Fläskinnanlår. Ca 2,5 kg. Svensk

Gammaldags rökt helmuskelskinka av fläskinnanlår, marinerad och
varsamt kryddad för hand med svartpeppar, paprika, lök, senapsfrö,ingefära och vitlök för
en saftig och aromatisk smak.

småländsk skinka
 

Fläskinnanlår. Ca 3 - 3,5 kg. Svensk alternativt tysk.

Mör och saftig skinka av fläskinnanlår och fläskytterlår. Hantverksmässigt tillverkad enligt gammal metod med Ludvig Sörensens egen marinad för en mild småländsk smak.

specialrökt skinka

Fläskinnanlår/ytterlår. Ca 3,5 kg. Svensk.

Skinka gjord av en kombination av helmuskel från innanlår och ytterlår, som först långkokas i eget spad och sedan lättröks. Det ger en smakrik och saftig skinka
med god sälta.

vedugnsrökt skinka

Fläskinnanlår/ytterlår. Ca 3,5 kg. Svensk.

Större storlek på skinka av innanlår och ytterlår. Rökt som förr i tiden
med alspån i vår äldsta ugn. Lång röktid och lägre temperatur samverkar med storleken och ger rätt konsistens och en mustig gammaldags smakupplevelse.

basturökt skinka

Fläskinnanlår. Ca 3 - 3,5 kg. Tysk.


Handlagd helmuskel råvara, gjord på fläskinnanlår och fläskytterlår från Tyskland och traditionellt basturökt med en god klassisk röksmak av hickory, ek och lönn.

ålarökt skinka
 

Fläskinnanlår. Ca 3 kg. Svensk alternativt tysk.

Skinka med unik smak som påminner om rökt ål. Den tillverkas av tyskt fläskinnanlår och röks
med samma smaksättning från olika vedspån som används vid traditionell rökning av fisk
och skaldjur.